Fashion

Med sommerkjolen på

1. juli 2017

Jeg kommer til å dobbeltblogge litt et par mnd fremover. Jeg elsker alt ved denne bloggen. Design, oppsett, wordpress… alt. Men jeg savner å ikke ha så mange lesere her. Derfor vurderer jeg å gå tilbake til nouw og http://www.nouw.com/mariakernan nå når jeg blogger litt mer aktivt igjen. Vi får se. DU finner meg iallefall begge plasser til jeg klarer å ta et gjennomtenkt valg på hvor jeg trives best.

Elsker denne sommerkjolen fra HM. Den er helt fantastisk. Jeg dro den med meg fra stativet igår før jeg skulle treffe Luisa , og rakk ikke å prøve den engang. Det ble et sånn «kryss fingrene og håp på det beste» kjøp. Og så satt den «som et skudd i natten» som mamma ville sagt.

Skoene er faktisk to nummer for store. Jeg kjøpte de på Primark i påsken i fjor, og vet dere hva som er typisk på Primark? De henger ikke klær og sko på riktig hengerstr. Jeg trodde jeg dro med meg 36 i farten og oppdaget ikke før jeg kom hjem at de var str 38. Og da var det for sent. Men de funker på et vis allikevel, selv om jeg sklir litt i dem til tider.

Kjole – HM // sko – Primark // hatt – Rhodos anno 2010 // veske – 3.1 Phillip Lim

 

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Ingveig 2. juli 2017 at 16:13

    Flott innlegg og flotte bilder – vakker kvinne i fantastiske omgivelser. 👍

  • Reply Ingveig 3. juli 2017 at 13:42

    Vet ikke hvilken jeg skal anbefale. Fine begge to. 😉

  • Leave a Reply