Ferie fotografering Tanker

Borte bra…

24. juni 2017

…men hjemme best er det noe som heter. Og det er jo stort sett sånn, at når man har sjekket ut fra hotellet og sitter i bilen på vei til flyplassen for å dra hjem, da blir man automatisk litt klar for hverdagen. Og lite er så deilig som å kollapse i sin egen seng når man endelig kommer hjem.

Den følelsen hadde jeg ikke da vi kom hjem fra ferie denne gangen. Jeg går enda og venter på at følelsen av lettelse over å være hjemme skal melde seg. Og nå er det gått litt tid. Følelsen melder seg ikke. Den er faktisk så fraværende at jeg sitter og surfer restplass.no for å se om vi kan finne noe av god pris og hive oss på. Kanskje litt optimistisk nå når skoleferien har begynt. Men med en usedvanlig stressende vår på så mange måter, tok det noen dager før jeg klarte å slappe av. Jeg skulle gjerne hatt to uker denne gangen. Til tross for utallige myggstikk.

Det er imidlertid enkelte ting jeg ser veldig frem mot nå som jeg er hjemme. My fotografering er en av dem. Få litt mer liv i bloggen igjen. Få bedre bilder enn de to siste blogginnleggene jeg har skrevet. (Ja, for jeg synes nemlig ikke disse bildene er gode nok for bloggen – med et par unntak). Jeg savnet fullformatskameraet mitt mens jeg var på ferie, og gleder meg til å få tid (og vær) til å gå ut igjen med det.  Jeg er nok en sånn som må fornye meg litt innimellom for å holde en ting gående. Jeg går fort litt lei. Og så blir jeg aldri fornøyd. Sånn er det. Men ettersom jeg blir eldre, litt mer sikker på ting, litt mer fleksibel og samtidig litt mer kompromissløs på kvalitet klarer jeg å peile meg inn på å gjøre litt flere ting på en gang. Samle alt under en paraply. Gjøre en generell livsstilsblogg heller enn å holde meg til bare en ting. Bare èn ting fungerer så dårlig for meg. Da blir det mye starting og stopping. Fra nå av blir det blogging av det jeg føler for i det øyeblikket jeg føler for det. Men (sett bort ifra de siste blogginnleggene her) kvaliteten skal være GOD!

PS – Antrekket finner du her:

Badedrakt og choker – Primark // culotter – KappAhl // sko – Zara // veske – BikBok

Skal innrømme at jeg ble noe inspirert av photoshooten jeg gjorde med KappAhl og SelfieQueens som du kan lese her.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply