Fashion Tanker

Et steg ut i det ukjente

4. juni 2017

Det er ganske utrolig egentlig… Hvor langt inne det satt å være FORAN kameraet igjen, og ikke bak. Med ny giv på motefronten, og bedre selvfølelse (samt at jeg brukte å la meg avfotografere hele tiden før) var det ganske pussig at det kjentes som et stort steg ut av komfortsonen å be mannen ta bilder av meg.

Så jeg begynner forsiktig. Ikke med det mest spenstige antrekket, og heller ikke i alle vinkler og utsnitt.

For det er ikke den samme personen som står foran kameraet idag, som det var for ett år siden. Mye har skjedd. Jeg har måtte re-definere meg selv på mange måter. Jeg har vært langt nede og nesten gitt opp. Og så krabbet meg oppover igjen. Til ny jobb, ny studiegrad og en ny definisjon av hvem jeg er. Det kjennes litt kult 🙂

Og selv om dette ikke egentlig er en motepost, så for de som lurer…

Jakke – KappAhl (barneavdelingen) // T-shirt – 3.1 Phillip Lim // Jeans – KappAhl // Støvler – Hunter

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply Ingveig Reindal 5. juni 2017 at 12:21

  Til lykke med framtiden. Hver dag vil helt sikkert være fylt med spennende innhold.
  Du er så dyktig og klok.

 • Reply Luisa - La Mar 8. juni 2017 at 22:10

  Superfine bilder, Maria! Og du ser jammen råfin ut med mørkt hår!

  • Reply Maria 9. juni 2017 at 15:37

   Tusen takk! Klarer ikke heeelt å bli komfortabel med det, men det er så mange som sier jeg er fin med det så jeg holder ut og ser om det «fester seg» 😛

 • Reply Regine 14. juni 2017 at 12:32

  Så fine bilder, du ser smashing ut!! Elsker jakka 🙂
  Kjenner på det samme då eg skulle ta bilde av den røde kjolen, leenege sida sist at eg har blitt tatt bilde av sånn!

  • Reply Maria 24. juni 2017 at 14:56

   Tusen takk. <3

  Leave a Reply