Ferie fotografering

Mitt hjemsted

21. april 2017

Egentlig er jeg en skikkelig «wanderluster». Jeg elsker å reise. Selv om det har begrenset seg til trauste carterdestinasjoner etter jeg ble mor, leier vi alltid bil på stedet og utforsker stedene. Vi reiser billig og utenfor høysesong. Dette gjør at det har vært mulig for oss å reise flere ganger ila et år.
Men i fjor tok livene våre en litt ny vending. Av ulike årsaker er vi nå litt mer «bundet» i hjembyen vår enn vi hadde planlagt. Og med skolearbeid og eksamen har jeg ikke tid til å bare hoppe på et fly og reise et sted for helgen.

Fotografering og reising er to sider av samme sak i min bok. Jeg elsker å utforske nye destinasjoner med kameraet. Men med begrensningene som er kastet litt over oss i år har jeg bestemt meg for å utfoske stedene i nærheten av mitt eget hjem. Og jeg har funnet ut at jeg virkelig ikke skal undervurdere mitt eget nabolag når det kommer til fotomuligheter.

Nå er det jo sånn at vintermånedene gjør det vanskelig å gjøre noe som helst som involverer å komme seg ut av en varm og myk sofa, en tykk dyne og gleden over en god film på TV.

Disse bildene har jeg tatt i Gamle Stavanger. Og jeg elsker å fotografere der. Det brukte å være mitt standardsted for fotografering for jeg tenkte det var det eneste fine stedet å ta bilder i Stavanger. Men etter å ha utforsket byen mer har jeg funnet så mange fine steder. Det har inspirert meg til å skrive et innlegg om hvordan man kan utnytte steder i nabolaget. Det vil komme på bloggen ila sommeren. Akkurat nå driver jeg med eksamenslesning og har ikke tid til å fotografere så mye jeg kunne ønske.

 

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply Milla 3. mai 2017 at 08:34

  Konne tenkt meg å fotografert der ein gong. Det ser skikkelig fint ut der. Kanskje eg må reisa te Stavanger ein gong, på ein liten fototur, hehe.

  // Tusen takk, eg e heilt enig, også blir de bildene som oftast de finaste, dei som ikje e stilt opp 🙂

  • Reply Maria 3. mai 2017 at 11:15

   Det er bare å komme. Mye fint å fotografere i Stavanger 🙂

 • Reply Ellinor 4. mai 2017 at 13:30

  Både Bergen og Stavanger er så fine med de gamle trehusene 🙂
  Her i Ski er det mye rekkehus :p hehe. Ikke like fint. Men vi skal ikke langt før det er bondegårder og marker.

 • Leave a Reply