Barn Fashion Uncategorised

Happikidz – brukt er bra

2. mars 2017

Jeg innrømmer det. Jeg kan bli litt irritert når man har kjøpt et helt nytt plagg til guttungen, og så blir det ødelagt med en gang. Selv om det bare er en liten flekk eller en liten skrape. Ting koster penger. Det er utrolig miljøuvennlig å drive å kaste klær hele tiden, og ofte, er kuppet du fant på salg, ikke passelig når sesongen faktisk er over oss. Vinterjakka du kjøpte 70% av i fjor er allerede blitt for liten, fordi guttungen bestemte seg for å gro litt ekstra over sommeren. (Solskinn og sånn vet du – gjør godt for veksten)

Så jeg synes det er utrolig fint at noen tar seg tiden til å plukke ut gammelt tøy, og selge det på nytt. Happikidz har både butikk på Torshov i Oslo, og nettbutikk på www.happikidz.no – og de selger ikke bare brukte klær, men også brukte leker og bøker. Jeg har funnet så mange kupp her ila den korte tiden de har eksistert. Et par Ralph Lauren skjorter til lille, deilige strikketøfler fra lille lam, som til og med hadde prislappen på. Noen helt nydelige kjoler fra MeMini som jeg glatt hadde dratt med meg hjem om jeg hadde hatt en liten jente å gi dem til (tviler på at guttungen er interessert i rosa kjoler liksom). Nike sko, adidas sko, bisgaard støvler… Folk gir bort så utrolig mye fint.

Og det fineste er – du hjelper en god sak. Hele overskuddet av salget går til Aktiv Barnehjelp. HELE! Overskuddet. De som jobber her jobber på frivillig basis. Hvor kult er ikke det liksom.

Jeg anbefaler absolutt turen innom Sandakerveien 23 om du har barn og bor i Oslo. Ev nettbutikken om du bor litt for langt unna. Det er mange skatter som kan finnes iblandt brukt tøy.

Og du – om du har klær du ønsker å bli kvitt tar de imot det også 😉

 

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Monica 2. mars 2017 at 12:57

    Her må jeg innom neste gang jeg er i Oslo ?

  • Leave a Reply