Tanker

Vårfølelse

27. februar 2017

Jeg elsker når tulipanene kommer i butikk. Det betyr at våren ikke er langt unna. Det er lite som sier vår mer enn en bukett tulipaner i vinduskarmen. Jeg vet ikke helt hva det er med tulipanene. Muligens bare at de kommer om våren? De kommer når dagene blir litt lysere. Kvelden kommer litt senere. Luften blir litt varmere. Og solen blir litt gulere. De kommer når luften lukter litt friskere. Når støvlettene blir byttet ut med småsko. Når jeg kan gå og handle blomster i en liten skinnjakke.
Jeg er ikke så glad i å bruke penger på blomster. Jeg er litt gnien på den måten. Hvorfor betale hundrevis av kroner på blomster som bare visner og dør etter en uke? Men det er noe med tulipanene som gjør meg så lykkelig. Så av og til sniker jeg til meg en liten bukett fra butikken allikevel. Når lønnen nettopp er kommet inn på konto og jeg føler meg litt ekstra rik.

Hva gir deg vårfølelse?

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply