Fashion

Daniel Wellington

21. februar 2017

Jeg har ikke tenkt å resirkulere så mye fra den gamle bloggen min. Ikke at jeg starter på nytt heller. Jeg har bare ikke orket å eksportere den gamle bloggen over på mitt nye (gamle) domene. Men av helt grafisk designmessige årsaker, valgte jeg å ta inn dette innlegget på nytt her. Rett og slett fordi det passer veldig fint inn i det nye designet. Jepp – det er bare av rent kosmetiske grunner.

Uansett så kan jeg ikke understreke NOK hvor utrolig fornøyd jeg er med alle Daniel Wellington klokkene mine. De teller nå tre i tallet. En brun, en i tekstil og den siste nye nå i sort. Elsker de. Bortsett fra Armani klokken jeg av og til stjeler fra mannen, så er de alle favoritter over en gjeng med Michael Kors og Marc Jacobs klokker. Vinner hver gang. Jeg elsker den klassiske enkle stilen. 

Det er ikke så ofte jeg ønsker meg ting lenger. Til jul og bursdag, valentinesgave og bryllupsdagsgave. Alle anledninger som skulle tilsi en gave, ber jeg om en opplevelse. Et gavekort på en ferie for eksempel. Men til jul i år stod denne klokka i sort høyt på ønskelisten. Sort og gull er bare så nydelig sammen. Materialistisk lykke i verden dere. Det hender det gjør meg glad det også.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply