Foto

KappAhl spring 2017

19. februar 2017

Av og til tikker det inn noen oppdrag som bare topper alt på kulhetsskalaen. Når man blir spurt om man vil gjøre en streetstyle serie for KappAhl så sier man jo glatt ja. Selv om man henger så langt etter med skolearbeidet at man ikke lenger kan se delmålet på tidsplanen. Selv om man er sliten og egentlig hater å reise uten familien. Man sier ja. I samarbeid med www.selfiequeens.no og KappAhl hadde vi altså denne shooten midt på Karl Johan en iskald februardag. Stappfullt med mennesker var det også. Og tidvis både kleint, irriterende og direkte trafikkfarlig da jeg bevegde meg midt uti kjørebanen for å få de beste bildene. Men du så verdt det var da resultatet ble så utrolig bra. KappAhl – dette gjør jeg lett igjen!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply