Tanker

Så langt…

16. februar 2017

Men ikke lenger…

I et halvt år har jeg prøvd meg hos nouw.com. Hyggelig det og sånn. Og man drar jo litt trafikk også. Men det er jo engang sånn da, at jeg vil styre alt selv. Uansett om det er lurt eller ikke. Jeg prøvde en stund hos nouw. Men ble aldri tilfreds med designet. Det var liksom aldri helt sånn jeg ville ha det. Så jeg flyttet tilbake til eget domene. Lesere eller ei – så lenge det ser bra ut er det DET som betyr noe for meg. Leserne kan jeg prøve å skaffe meg på andre måter. Så får det ikke hjelpe at vi har hoppet litt frem og tilbake da…

Håper dere liker det.

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply Luisa - La Mar 21. februar 2017 at 11:02

  Hurra <3 Liker meg her og gleder meg til å følge videre 🙂

  • Reply Maria 21. februar 2017 at 12:18

   Tusen takk! Ja liker meg best på eget domene 🙂

 • Reply Helene Pedersen 3. mai 2017 at 00:39

  Jeg forstår deg veldig godt! Føler det samme når det gjelder nouw… Kan jeg spørre hvordan du gikk frem for å få eget domene? Har lenge lekt med tanken og tenkt at jeg ønsker eget domene, men vet liksom ikke helt hvordan det gjøres! 🙂 Du har utrolig fint design! eeeelsk

  • Reply Maria 3. mai 2017 at 11:20

   Jeg har kjøpt domenet mitt på one.com – jeg har litt vanskelig for å anbefale one.com sånn i utgangspunktet fordi kundeservicen der er så utrolig dårlig. Men de har en ting som er veldig bra om du ikke har peiling liksom – når du har kjøpt domenet og logger deg på kontrollpanelet kan du trykke på en knapp og så setter den opp hele wordpress på siden din helt automagisk! 🙂
   Themet har jeg kjøpt på themeforest.net og bare lastet opp.

   Om du trenger litt mer informasjon, bare send meg en mail på me@mariakernan.com så kan jeg sikkert svare mer. Blir bare litt langt å ta alt i en kommentar 😉

   • Reply Helene Pedersen 4. mai 2017 at 14:25

    Tusen takk for svar og hjelp! 😀 Dette vil jeg lese om å sette meg inn i, så kanskje det blir eget domene på meg også etter hvert 🙂 Skal sende deg mail om jeg står fast 🙂

  Leave a Reply